Artikelfoto

Sanitair

Sinds 25 november 2011 hebben wij de deuren van onze showroom geopend. In deze showroom vindt u onder andere een zestal compleet ingerichte badkamers, een tweetal compleet ingerichte toiletten en een aantal opstellingen met douchecabines, wandclosetten, wastafels met spiegel, badmeubels met spiegel(kasten), mengkranen, designradiatoren en bad- en toiletaccessoires.


In de compleet ingerichte badkamers en toiletten vindt u naast de sanitaire voorzieningen een diversiteit aan inbouwspots met halogeen- of LED-lampen, schakelmateriaal, afgewerkte plafonds en tegelwerken.

Ook deze bijkomende installatie- en tegelwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. De tegelwerkzaamheden worden uitgevoerd door tegelzetbedrijf H. Bax & Zn. gevestigd te Doniaga. Door deze nauwe samenwerking met tegelzetbedrijf Bax is er sprake van een beperkte doorlooptijd voor de realisatie van uw te renoveren of nieuwbouw badkamer.

In onze showroom komt u onder andere de volgende topmerken tegen:

Keramiek

* Villeroy & Boch
* Geberit
* Keramag
* Catalano (exclusief dealer)

Baden en douchebakken

* Villeroy & Boch
* Geberit
* Glass Eden
* Hüppe
* DuscholuxDouchecabines- en wanden

* Koralle
* Novellini
* Hüppe
* DuscholuxKranen

* Grohe
* Hansgrohe
* Steinberg (exclusief dealer)
* Axor


Badmeubelen

* Sanijura
* BurgBad
* Villeroy & Boch
* Geberit
* Inova
* Schneider


Accessoires

* Geesa
* Emco
* Steinberg
* Geberit
* Grohe


(Handdoek)radiatoren

* Vasco
* Zehnder
* Stelrad


Overige merken

* Geberit
* Raminex
* Viega

U kunt een kijkje komen nemen in onze showroom van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 1200 en 13:00 - 17:30 uur en zaterdags van 8.30 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur.

Voor een uitgebreid en gericht advies en/of voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte dient u een afspraak te maken tijdens bezichtiging showroom of via telefoonnummer (0513)-434568.