Artikelfoto

Nieuwe badkamer nodig?! Bekijk onze showroom

Wilt u een compleet nieuwe badkamer of wilt u uw badkamer laten renoveren. U bent bij ons aan het goede adres. Samen met diverse andere bedrijven kunnen wij dit voor u verzorgen. Van sanitair tot tegelwerken, van vloerverwarming tot inbouwspotjes. U vindt bij ons badkamers voor ieder budget!


In deze showroom vindt u onder andere een zestal compleet ingerichte badkamers, een tweetal compleet ingerichte toiletten en een aantal opstellingen met douchecabines, wandclosetten, wastafels met spiegel, badmeubels met spiegel(kasten), mengkranen, designradiatoren en bad- en toiletaccessoires.

In de compleet ingerichte badkamers en toiletten vindt u naast de sanitaire voorzieningen een diversiteit aan inbouwspots met halogeen- of LED-lampen, schakelmateriaal, afgewerkte plafonds en tegelwerken.

Ook deze bijkomende installatie, stuc- en tegelwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. De stuc- en tegelwerkzaamheden worden uitgevoerd door diverse professionele bedrijven. Door deze nauwe samenwerking is er sprake van een beperkte doorlooptijd voor de realisatie van uw te renoveren of nieuwbouw badkamer.

Kijk verder in ons showroom sanitair ...
Onze showroom